Týraná Afra?

11.06.2013 21:03

 

Pozeráte šou Mama ožeň ma? Ak áno, tak iste budete poznať 26 ročného Andreja a jeho belgického ovčiaka, sučku Afru. Práve o nej to celé bude. Zistilo sa totiž, že Afra je pes, o ktorého sa majiteľ veľmi zle staral, a dokonca jej aj fyzicky ubližoval. Podľa vyšetrenia veterinárky zo Slobody zvierat: „Psík reaguje extrémne na dotyk ruky, nielenže sa uhýba, ale prejavuje aj známky agresivity. Mám podozrenie z týrania zvieraťa z dôvodu zanedbania starostlivosti, nedostatočného kŕmenia, extrémna plachosť môže svedčiť o fyzickom týraní,“ povedala Martina Mužíková.
Andrej na to reagoval podráždene: „Ten pes má chronickú gastritídu, nikdy v živote nepriberie. Ľuďom, ktorí si myslia, že týram psa, odkazujem, nech sa postavia na hlavu, dobre? Mám papiere aj od veterinára, aj od oného... Sloboda zvierat nech mi vylíže r*ť, dovidenia, dopo,“
Je zaujímavé, že po odobraní psa a premiestnení do útulku Afra pribrala 2 kilá. Kým Andrej tvrdí, že pes nikdy nepriberie, za záhadných okolností sa mu to za pár dní podarilo.
Kde je teda pravda?